Sünnipäev ja jõulud.

Jõulude tulek ei ole ilmselt kellelegi üllatus, üllatusena saab see internetinurk kolmapäeval kaheaastaseks. (:

See kõlab nüüd väga imalalt, aga need on olnud toredad kaks aastat – olen tuttavaks saanud päris mitme toreda inimesega ja ma ise tunnen, et olen mõned sammud edasi arenenud nii käsitöö- kui muus mõttes.

Sünnipäevakink

Kingikomme on seekord pahupidi. Mul on kolm kinki teile, armsad blogilugejad, välja vaadatud: kaks kaardikomplekti Saara kirjastuselt ja viht Jõgeva lõnga. Lõng oli mu silmale ilus ja sellist triipu pole varem silma ka hakanud. Kaardikomplektid on selle poolest erilised, et neile kudusin mina mustrinäidised – Harjumaa komplektile kõik ja Viljandimaa omale ühe.

Luuletust ehk kommentaari palun ka, sest kuidas ma muidu tean, kellele kinki loosida. :) Umbkaudseks teemaks võiks olla, et miks Sa seni siin käinud oled ja mida Sa edaspidi loodaksid eest leida.

Loosi tõmban 23. detsembril, esimese piltidega postituse aastapäeval.

Sünnipäev ja jõulud.

17 kommentaari “Sünnipäev ja jõulud.

  1. Palju õnne aastapäeva puhul! Ma just üsna hiljuti avastasin, et sa teed ilusaid pilte. Neid samu, ilusaid pilte on ikka hea ja inspireeriv vaadata.

  2. Palju õnne minugi poolt! Mina käin ikka ilusaid pilte ja kauneid kudumeid vaatamas. No ja lihtsalt silmailu huvides võiks ju postitusi rohkem olla :)

  3. KK kirjutab:

    Õnne aastapäevaks!
    Miks ma siin käin? Aga sellepärast, et sul on sellised salapäraga postitused. Paotad natukene ust aga kõike ei näita ka :).
    Ja nüüd käin veel sagedamini, sest panin nime ja nöo kokku.
    Head jätkuvat blogimist!

  4. Õnnesoovid, suured ja soojad!

    Pilte käin vaatamas. :) Lugemas ka. Nii harva, kui seda saab. Viimasel ajal õnneks vähe tihedamalt. :)

  5. õnnitlused
    blogi käin lugemas ja pilte vaatamas imelihtsal põhjusel, su käed valmistavad kauneid “asjakesi”
    ilusat talvepäeva jätku

  6. Minu lemmikute listis oled sest ajast, kui ma endale blogi tegin – ka peaaegu 2 aastat!
    Miks ma siin käin? Mulle meeldib su kirjutamisstiil – üht-teist tuleb ka mul lugejana nuputada. Siis on toredad pildid (olen kohe pisut kade, et ise taolisi teha ei oska). Ja tegelikult teed ja näitad kauneid asju, kajastad põnevaid üritusi.
    Kahesõnaga – väärt blogi!

  7. Palju õnne! Sinu blogi jälgin sellepärast, et tunnen, et see on inspireeriv ja maalähedane. Samuti hindan alati häid pilte ning head silma nende tegemiseks. Sinu netikodus on see olemas.

  8. krisu kirjutab:

    Palju õnne!
    Blogi käin lugemas, kuna siin saab lugeda kudumisest!:)) ja pildid on väga ilusad. Ootan kannatamatult valmis glämmkampsuni pilte!

  9. Palju õnne ja pikka iga blogile! Minule meeldib kooslus pildid-tekst. Sinu tehtud asjad on kõik läbi mõeldud ja korralikult tehtud, pildid neist samuti kenad.

  10. Õnnesoovid ka minu poolt.

    Käin piilumas, kuna pildid ja nendel piltidel olevad tegemised on lihtsalt super võrratult kenad, võiks öelda, et lausa viimse detailini lihvitud. Püüaks ise ka kunagi sellise ilu ja täiuslikkuse poole:P

  11. Triine kirjutab:

    Käin, sest väga meeldib – ilusad pildid, huvitavad tegemised no ja ideid käin otsimas :) Õnne ja pikka iga sellele blogile!

  12. Palju õnne blogile ja blogi omanikule!
    Minule meeldivad ka need võrratud pildid, kus on alati pisut salapära sees. Ning lisaks on Su blogi kuidagi tervik – kõik on paigas, hea lugeda ning piltidel silma puhata.

  13. Ilusad pildid ja peen näputöö,
    siin kulutan tihti nii mõnegi öö :)
    Saladust õhkab nii mõnigi rida,
    ei iial saa öelda: “siin oli igav”.

    Jõudu ja jaksu jääb soovida Sul,
    kahe järele tulgu kord null ;)!

Kommenteerimine on suletud.